Nieuws

Hoe werkt afhangen?

Een baan van tevoren reserveren kan heel eenvoudig via de ClubApp. Deze kan je op je mobiele telefoon downloaden. Inloggegevens heb je als het goed is gekregen, anders kun je die opnieuw aanvragen bij de ledenadministratie (tcwledenadm@live.nl). Alleen leden kunnen in deze app. Zodra je bent ingelogd, kun je zoeken op “Woerden”. En dan kiezen voor onze club.

Tennis Club Ommen - Besluit bestuur digitaal en op afstand afhangen en  reserveren van banen

Er is een aantal regels wat betreft reserveren om ervoor te zorgen dat iedereen kan spelen:

  1. Reserveringen gaan per blok van 50 minuten, zowel voor enkel als voor dubbel.
  2. Je mag maximaal 1 blok per dagdeel van tevoren reserveren. Dubbele reserveringen op een dagdeel kunnen verwijderd worden
  3. Als je gaat dubbelen, moet je voor 4 personen afhangen. Twee achtereenvolgende blokken reserveren voor 2 personen is niet toegestaan.
  4. Als je tijd voorbij is en er is niemand na jou, dan kun je gewoon doorspelen.
  5. Als iemand na jou gereserveerd heeft op dezelfde baan, dan moet je stoppen. Wel mag je dan na 10 minuten weer opnieuw een baan reserveren op een plek waar nog geen reservering staat. Ook als hier nog mensen spelen. Die kunnen dan vervolgens ook weer opnieuw reserveren op een andere baan.
  6. Je kunt maximaal 1 week van tevoren reserveren.

 

Het mooie van deze app is dat je nu al van tevoren een baan kan reserveren waardoor je nooit voor niets komt. Bovendien zie je wanneer er banen bezet zijn door training, competitie of toernooien.

« Terug

» Nieuws archief