Open Toernooi TC Woerden

Komende zaterdag 6 juli start ons Open Toernooi 2019! Het toernooi duurt tot en met zondag 14 juli.

Druk!

Tijdens het toernooi zijn de banen zeer beperkt beschikbaar voor vrij spelen. In de weekends zijn baan 1 tot en met 4 de hele dag bezet, van maandag tot en met vrijdag vanaf 18:00 uur. Op toernooi.nl is het precieze speelschema met alle wedstrijden te zien.

Trainingen door Groene Hart Tennis die gepland staan wanneer er ook toernooiwedstrijden worden gespeeld, worden op afspraak met de trainer op baan 5 gegeven of op een andere manier verplaatst.

We hebben een overweldigend aantal inschrijvingen gekregen, zelfs zoveel dat we helaas zelfs een aantal paren hebben moeten uitloten. Dat betekent een hele week vol spannende wedstrijden en gezelligheid op ons tennispark Zandwijk.

Elke avond zorgt chef Wesley voor een heerlijke toernooi-maaltijd tegen een sportieve vergoeding natuurlijk.

Op zaterdagavond 13 juli zullen we met z’n allen het sportieve afwisselen met een stuk ontspanning en feesten tijden de Ibiza Night onder muzikale inspiratie van DJ Iano.

Wij hebben er heel veel zin in, jullie hopelijk ook!

Sportieve groet,

De toernooicommissie