Word zomerlid bij TC Woerden!

Drie maanden onbeperkt tennissen (1 juni tot 1 september) voor slechts 60 euro voor senioren en 25 euro voor junioren (geboortejaar 2002 of later), inclusief inschrijfgeld en KNLTB lidmaatschap. Ideaal voor onder andere voetballers, volleyballers en hockeyers die een lange zomerstop hebben en toch actief willen blijven. Ook een prima manier om kennis te maken met tennis of om samen met vrienden, partner, zoon of dochter een aantal maanden te kunnen tennissen in de vakantieperiode.

Je kan ook meedoen met open toernooien in deze periode, die van onze eigen club is dit jaar van 6-14 juli, zeker ook een aanrader!

Lessen en eventuele clinics voor gehele voetbal/volleybal/hockeyteams op aanvraag bij de trainers (www.groeneharttennis.nl), dit is in het algemeen alleen mogelijk buiten de schoolvakantie.

Het inschrijfformulier is te vinden via deze link of stuur een mail naar tcwledenadm@live.nl