Enkel-ladder zomer en winter, schrijf je nu in!

In samenwerking met VEP organiseren we een enkel-ladder die zomer en winter doorgaat. Iedere 2 weken wordt er een leuke wedstrijd voor je geregeld. Ideaal om meer te spelen en mensen te leren kennen van je eigen niveau. Inschrijven kan op ieder moment!

Schrijf je nu in via deze link:

of download de app.

De enkel-ladder werkt als volgt:

• Elke 2 weken wordt er een leuke wedstrijd voor je geregeld. Als je wilt, kan je dit wijzigen naar iedere week een wedstrijd.
  • Het is voor alle niveaus, van 3 tot 9 en voor alle leeftijden (vanaf 16 jaar).
  • Je wordt ingedeeld op je eigen niveau.
  • De ladder gaat zomer en winter door in 2 keer 12 rondes.
  • Je kiest zelf op welke dagen je graag speelt.
  • Je wisselt van plek als je wint van een speler die hoger staat.
  • Je speelt een pro-set tot de 8 met 2 games verschil en een tiebreak bij 8-8. In onderling overleg kan je hier uiteraard altijd van afwijken.
  • De wedstrijd wordt gespeeld bij de club van de speler die het hoogst op de ladder staat.
  • Je hangt gewoon af op het afhangbord als vrij spelen, ladderen heeft geen voorrang. Eventueel kan je een volgende afhangperiode verder als je nog niet klaar bent.
  • Er zijn geen kosten aan verbonden.