Nieuw! Woerdense Winterladder. Schrijf je nu in, je kan op ieder moment instromen!

Heb je zin om eens wat meer te tennissen, maar weet je niet met wie? Of wil je graag uitgedaagd worden op je eigen niveau? Dan is de Woerdens Winterladder echt iets voor jou! Zowel voor zeer gevorderde tennissers als voor mensen die net begonnen zijn en alles ertussen is het heel erg leuk. Na de geslaagde zomerladders gaan we deze winter een ladder samen met VEP doen. Iedere 2 weken een single-wedstrijd op jouw niveau. Meedoen is simpel: download de app of kijk op de website om je in te schrijven (http://clubladder.nl/woerdenwinter). Kies je speelniveau en welke dagen je graag speelt. Elke 2 weken wordt er dan een leuke wedstrijd voor je geregeld, je bepaalt samen wanneer je deze speelt. Je speelt op het park van de hoogst geplaatste speler. Je wisselt van posititie als je wint van iemand die hoger staat.

Van 15 oktober tot 1 april 2019. Je kan op ieder moment instromen, dus schrijf je nu in!