Kom jij ook tossen? Iedere donderdagavond vanaf 20.00 uur. Niet in dec 2018 en jan 2019.

Kom jij ook tossen? Iedere donderdagavond vanaf 20.00 uur worden er dubbels en mixen gespeeld in willekeurige samenstellingen. Voor alle leeftijden en niveau's. Je hoeft je niet op te geven, maar kan gewoon komen. De ideale manier om in een gezellige sfeer wedstrijdjes te spelen met veel verschillende mensen. Let op, tossen heeft vanaf 20.00 uur voorrang op vrij spelen en clubladder. Tossen gaat in de zomervakantie ook gewoon door. Als je zeker wilt weten of er genoeg mensen zijn in deze rustige periode, geef je dan op voor de toss Whatsapp groep. Stuur een mailtje naar tcwledenadm@live.nl, dan voegen we je toe.

In de maanden dec 2018 en jan 2019 is er geen tossen ivm de interne vrijdagavondcompetitie de avond erna.